Prodajna cijena: 790 000 €

Opis nekretnine

U tipičnom istarskom selu, nadomak Višnjana, na nadmorskoj visini od 200 metara, smjestila se ova prekrasna moderna vila sa bazenom, okružena prirodom i zelenilom.
Kuća je sagrađena u modernom stilu, dominiraju ravne linije i jednostavnost. Sagrađena je od najkvalitetnijih materijala. U prizemlju kuće nalazi se velika kuhinja, moderno opremljena. U nastavku kuhinje nalazi se lijepa, velika blagovaonica koja može smjestiti 10 osoba. U prizemlju se nalazi i fantastičan dnevni boravak kojeg krasi uzidani kamin na pelet, ugradbeni ormar za vina i ogromna staklena stijena koja vodi u dvorište. Također u prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe s en-suite kupaonicama i wellness. Na prvom katu su dvije spavaće sobe s izlazom na veliki balkon. S balkona se pruža pogled na zelenilo i prirodu koju okružuje kuću. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu, a u prizemlju se nalazi i wc za goste. Kuća ima wellness prostor, opremljen saunom i hidromasažnom kadom za 5 osoba. Dnevni dio kuće i wellness imaju podno grijanje, dok se spavaće sobe griju dizalicom topline. Kuća ima i solarne panele na krovu.
Kuću okružuje prekrasno uređeno dvorište površine 1600 m2. U dvorištu se nalazi bazen površine 40 m2 koji ima i hidromasažu, sunčalište i dječje igralište.
Ova fantastična vila je jedinstvena nekretnina na tržištu i pravi primjer kako se moderni dizajn i visoka estetika savršeno uklapaju u idiličnu istarsku prirodu.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
573
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Višnjan (52463)
Kvadratura:
247,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
3
Udaljenost od mora:
14 000 m
Udaljenost od centra:
4 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Balkon

Terasa

Ostava (izba)

Grijanje:

Podno grijanje

Peleti

Struja

Klima

Solarno

Kamin

Instalacije:

Voda

Septička

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak