Prodajna cijena: 2 315 000 €

Opis nekretnine

Moderna luksuzna vila na samo 150 metara od mora, rezidencijalno naselje grada Poreča.
Za izgradnju vile korišteni su vrhunski materijali, talijanski brandovi proizvoda, hrastovi parketi, talijanske design pločice, Garofuli unutarnja vrata - vrata od poda do stropa, Catalno armature u kupaonicama, Hans Grohe slavine, rasvjeta Leucos i španjolska marka LZS, unutrašnje stubište-kamen iz Dubrovnika "Mironja", vrtni kamin-talijanski brand Palazzeti, vanjske i unutarnje ograde izrađene od stakla i inoxa s držačem ručke od tikovine.
Grijanje i hlađenje i ventilacija sa solarnom energijom, toplina vode, zračne pumpe i fenkojleri - sve u stropu instalirano - podno grijanje u vili na kamenim površinama i ispod pločica.
Vila se sastoji od podruma, prizemlja, prvog kata i krovne terase.
Podrum sa 88 m2, sastoji se od garaže za 2 automobila, prostor s kaminom - prostor za kuhinju, prostor za vinski podrum i sanitarni čvor.
Prizemlje 210 m2, koje se sastoji od velikog hodnika, kuhinje sa blagovaonicom, veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu i vrt. Vrt ima sustav navodnjavanja.
1.kat 209 m2, koji se sastoji od velike spavaće sobe s kupaonicom, garderobom i terasom, 2 dodatne spavaće sobe koje dijele kupaonicu, a jedna od soba ima izlaz na terasu i gostinjska soba s kadom.
Krovna terasa 161 m2 - sastoji se od prostora koji se može koristiti - postoji mogućnost za kuhinju, prostor za blagovanje, prostor sa jacuzzijem i sunčalištem.
Savršena lokacija vile, iza male šume i 150 metara od plaže, a samo 600 metara hoda do centra Poreča.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
548
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
526,00 m2
Okućnica:
968,00 m2
Energetski razred:
A+
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
5

Dodatne informacije o nekretnini