Prodajna cijena: 245 000 €

Opis nekretnine

Samostojeća, prekrasna kuća s bazenom, netto stambene površine 180 m2, koja se nalazi u vlastitoj borovoj šumi nedaleko grada Huma (najmanji grad na svijetu), na parceli od 3.552 m2.
Kuća je izgrađena 1986.godine, a potpuno je renovirana 2010.godine. Zemljište ima dozvolu za daljnju gradnju, a cijelo zemljište je okruženo zelenim pojasom gdje je gradnja zabranjena.
Uz kuću se nalazi i bazen okružen zelenilom, što garantira poseban ambijent i intimnost. Veliku vrijednost nekretnine daje njezina mikro lokacija, jer se nalazi u miru i tišini, a okružena je prekrasnom prirodom, te nema susjedstva u neposrednoj blizini.
Kuća je koncipirana kao jedna velika stambena jedinica od 145 m2 i jedan studio apartman od 35 m2 sa vlastitim ulazom i kupaonicom, sve klimatizirano.
Prizemlje kuće se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i kaminom, WC sa tušem, spremištem i hodnikom, gdje je i izlaz na veliku terasu od 50 m2 pokrivenu pergolom.
1. Kat se sastoji od spavaće sobe, velike kupaonice, te posebne prostorije za garderobu. Iz obje prostorije na katu postoji izlaz na drugu terasu sa lijepim pogledom na grad Hum.
2. Kat se sastoji od velike spavaće sobe sa zasebnom kupaonicom.
Kuća posjeduje kompletnu dokumentaciju, energetski certifikat "D", povezana je na gradski vodovod + cisterna od 50 m3, a za grijanje se koristi peć na drva.
Kuća se prodaje kompletno namještena.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
529
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Buzet, Hum (52425)
Kvadratura:
180,00 m2
Okućnica:
3 552,00 m2
Energetski razred:
D
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
1
Godina izgradnje:
1986
Godina renovacije:
2010

Dodatne informacije o nekretnini

Grijanje:

Peleti

Klima

Kamin

Instalacije:

Voda

Septička

Struja

Dimnjak