ZEMLJIŠTA U ISTRI S PREKRASNIM POGLEDOM NA MORE- Istočna strana Istarskog poluotoka

LokacijaSveti Lovreč

Prodajna cijena169 700 €

Kvadratura2 611,00 m2

Šifra objekta475

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Električni priključakDo 100 m
  • Priključak vodeNa terenu
  • Telefonski priključakDo 100m

Građevinsko zemljište za prodaju, Sveti Lovreč, 169 700 €

Prodajemo 8 fantastičnih gradjevinskih zemljišta s pogledom na more smještenih u Vlakovu - Sv. Lovreču Labinskom, tipičnom istarskom naselju okrženim netaknutom prirodom nedaleko od Labina. Sva zemljišta imaju gradjevinsku dozvolu a nalaze se u neposrednoj blizini na blagom padu od oko 100 do 200m ispod glavne ceste Labin - Koromačno.

Prva 2 najatraktivnija zemljišta se nalaze u samom centru naselja s lijeve strane na izuzetno privlačnoj poziciji s prekrasnim pogledom na more. Naime radi se o dvjema bogatim oranicama tot. površine 4291 m2 s već ugradjenim vodovodom a u blizini se nalaze i priključci za struju i telefon uz sve infrastrukture. Zemljišta imaju direktan ulaz s glavne ceste koja tamo prolazi a postoji i bočni prilaz nedavno izgradjene ceste koji vodi direktno do njih.

Na samom ulazu u Vlakovo na blagom padu takodjer s lijeve strane oko 100m od glavne ceste nalaze se druga 2 izuzetno zanimljiva zemljišta s pogledom na more tot. površine 3697m2. Na prvom se zemljištu nalazi i stari neobradjeni vinograd, dok se na drugom nalazi stoljetni maslinjak s 12 prekrasnih maslina.

Ispod istih zemljišta nešto niže nalaze se 4 veća terena hrastove šume neposredno jedan do drugog stvarajući jednu ogromnu pravokutnu parcelu tot. površine od 10.000m2 takodjer vrlo pogodna za gradnju većih complex kuća ili komercjalnih vila s bazenima.

Sva zemljišta se nalaze se uz samu cestu koja prolazi naseljem u izgradjenom djelu naselja a pogodna su za izgradnju kamenih kuća koje se u posljednje vrijeme sve više naziru od strane domaćih i stranih ulagača. Zahvaljujući odličnoj lokaciji i mediteranskoj klimi, zemljišta su okružena hrastovom sumom i bujnom vegetacijom. Nedaleko od terena nalazi se prekrasan kamp Tunarica - mirno mjesto za odmor i rekreaciju.

Slike su snimljene direktno na terenu. Uredno vlasništvo - jedan vlasnik. Udaljenosti: Labin -14 km, Rabac -17km, Zračna luka Pula – 40tak km.

Dodatne informacije

Moguća namjena

  • Za turizam
  • Obiteljska kuća

Dokumentacija

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Mara Miloš

office@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".