Prodajna cijena: 270 000 €

Opis nekretnine

Novoizgrađena prekrasna dalmatinska vila u klesanom kamenu-masivu. Nalazi se u mirnom i zelenilom okruženom dijelu mjesta Dubrava, u zaleđu Šibenika (5 km od centra grada). Vila se nalazi na odličnoj poziciji; 2 km od autoputa, 3 km od Nacionalnog parka "Krka", 5 km od centra grada, te 3 km od mora. U vili se nalaze 3 spavaće sobe sa terasom, dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom, kupatilo na svakom katu i WC. U podrumu kuće nalazi se veliki vinski podrum od 60 m2 i odvojena kotlovnica, a u dvorištu kuće nalazi se nedovršeni bazen. Zelene površine se održavaju sustavom automatskog navodnjavanja. U podrumu se nalaze prostorije predviđene za teretanu i saunu.
Centralno grijanje je na drvene pelete, voda ima solarno grijanje, a kupatilo i kuhinja imaju i podno grijanje. Klima uređaj se nalazi u dnevnom boravku i blagovaonici. Kuća se prodaje kompletno namještena.
Vila ima sve priključke: internet, maxTv i telefon. U okolici se nalaze kuće sličnog tipa, koje se uspješno iznajmljuju, te su bukirane preko 100 dana u godini.
Ovakve vile angažirane za turističku djelatnost ostvaruju visoke tjedne prinose.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
468
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Šibenik (22000)
Kvadratura:
282,00 m2
Okućnica:
1 310,00 m2
Energetski razred:
B
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
2013
Udaljenost od mora:
3 000 m
Udaljenost od centra:
5 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Podrum

Spremište

Dodatne prostorije

Grijanje:

Centralno grijanje

Podno grijanje

Peleti

Klima

Solarno

Instalacije:

Voda

Septička

Struja

Telefon

DSL/Internet