Prodajna cijena: 265 000 € 225 000 €

Opis nekretnine

Snižena cijena Prilika

Nudimo vam izuzetnu priliku! Kuću sa apartmanima udaljenu od mora samo 100 metara, smještena je na rodnom otoku Marca Pola - Korčuli.
Kuća se prostire na tri etaže, te ima ukupnu stambenu površinu od 374 m2.
U prizemlju se nalazi kuhinja,dnevni boravak, mala ostava, čak četiri spavaće sobe, kupaonica i dva toaleta. Prizemlje ima izlaz na terasu i dvorište.
Na prvom katu smještene su čak dvije kuhinje sa blagovaonicama, dva dnevna boravka, tri spavaće sobe, te tri kupaonice, a tu je i terasa sa prekrasnim pogledom na more.
Drugi kat nudi dvije kuhinje, dva dnevna boravka, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Za potpuni dojam tu je i terasa sa pogledom na plavetnilo Jadrana.
Dodatna prednost je diskretno odvojeni, studio apartman sa direktnim izlazom u dvorište.
Kuća je podijeljena na apartmane, te je budući vlasnici mogu iznajmljivati, no također je i dobra prilika za investitore.
Uređeno dvorište od 478 m2 prava je oaza zelenila i mira. Kuća ima jedno parkirno mjesto u garaži i dva na samoj parceli.
Osim dobre lokacije i dobro raspoređenog prostora kuće dodatna posebnost je udaljenost samo 100 m od plaže. Postoji mogućnost etažiranja kuće (samo administrativno) na 3 velika stana, koja bi potom mogla biti prodana po dobro cijeni, zasebno (svaki nivo ima svoj zasebni vanjski ulaz).
Ova kuća je povoljna prilika, posebno kupcu koji bi bio zainteresiran za bavljenje turizmom. Može biti zanimljiva kao kuća za odmor za veliku obitelj, kuća za odmor za više obitelji, te za posao iznajmljivanja pojedinačnih apartmana (do 7).
Ova prekrasna trokatnica i njezina iznimna pozicija na jednom od najljepših otoka Hrvatske traži svog novog vlasnika!

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
391
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Korčula (20260)
Kvadratura:
374,00 m2
Okućnica:
478,00 m2
Energetski razred:
C
Broj soba:
14
Broj spavaćih soba:
9
Broj kupaonica:
6
Godina renovacije:
2001
Udaljenost od mora:
100 m
Udaljenost od centra:
200 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Vrt

Terasa

Spremište

Grijanje:

Ostala kruta goriva

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Dimnjak