Prodajna cijena: 525 000 €

Opis nekretnine

Nedaleko od grada Višnjan ,na udaljenosti od 3 km, nudimo novu Villu, stambene površine od 227 m2 na parceli od 946 m2 , sa djelomičnim pogledom na more .
Posebna pozornost usmjerena je na vanjski izgled vile, koji upotpunjuje kombinacija finog Istarskog kamena i fasade boje pijeska.
Vanjska rasvjeta raspoređena uokolo bazena i stabala maslina dodatno daju poseban šarm ovoj Vili.
Villa je u izgrađena na dvije etaže: Prizemlje i prvi Kat uzajamno spojeni unutarnjim stepeništem obloženim hrastovim drvetom .
Na prvom katu su smještene 3 elegantne spavaće sobe s kupaonama i balkonom s kojeg se pruža pogled na more dok se u prizemlju nalazi WC za goste, jedna spavaće soba s kupaonicom , otvoreni prostor u kojem se nalazi lijepo uređeni dnevni boravak s kaminom marke "Piazzetta", moderna bijela kuhinja i trpezarija sa izlazom na veliku osunčanu terasu i bazen površine 50m2.
dvije gornje terase nude lijepi pogled na more.
Vrt uokolo vile krasi mediteransko bilje i stabla maslina, a cijela parcela je ograđena kamenim zidom sa velikim željeznim kapijama , parkirno mjesto za dva automobila unutar dvorišta.

Grijanje : podno grijanje na struju u prizemlju , centralno grijanje na struju u spavaćim sobama i kupaonicama i Kamin u dnevnom boravku
Hlađenje: klimauređaji u svim prostorijama.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
369
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
227,00 m2
Okućnica:
946,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
4
Udaljenost od mora:
10 000 m
Udaljenost od centra:
10 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Terasa

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja

Dimnjak