Prodajna cijena: 600 000 €

Opis nekretnine

Prilika

Nudimo vam izuzetnu i atraktivnu priliku! Prodaje se kuća sa ugostiteljskim objektom - u funkciji, udaljena od centra grada Poreča 10 km, a od mora 5 km.
Kuća se prostire na 400 m2 stambene površine, raspoređene na dvije etaže. U prizemlju se nalazi ugostiteljski objekt - restoran koji osim velike i opremljene kuhinje, nudi još i šank, veliku unutarnju salu sa stolovima, zatvorenu vanjsku terasu, te toalet za goste. U sklopu restorana nalazi se diskretno odvojena, velika prostorija koja može imati više funkcija. Ugostiteljski objekt je u funkciji i u najmu do siječnja 2018. godine. U slučaju prodaje za budućeg kupca postoje razne mogućnosti što se tiče daljnjeg davanja u najam ugostiteljskog objekta ili preuzimanje posla.
U drugom dijelu prizemlja nalazi se stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, blagovaonice i kuhinje, velikog dnevnog boravka, kojemu velika staklena stijena osigurava mnogo prirodnog svijetla.
U nastavku se nalaze spavaće sobe, jedna veća i jedna manja, te dvije kupaonice.
Vanjske stepenice vode na kat kuće gdje su smještena dva veća stana.
Ulazni hodnik za stanove je zajednički, ali postoji mogućnost odvajanja. Prvi stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, jedne spavaće sobe, kupaonice i zatvorene terase.
Drugi stan ima veliko predsoblje iz čijeg se nastavka odlazi u otvoreni prostor gdje je smještena kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Stanu pripadaju i dvije spavaće sobe i jedna kupaonica.
Okućnica od 1.000 m2 nudi maleni maslinik, obilje zelenila i veće spremište. Ispred kuće nalazi se popločeni parking.
Kuća se prodaje djelomično namještena. Sva dokumentacija je uredna.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
366
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
400,00 m2
Okućnica:
1 000,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
8
Broj spavaćih soba:
5
Broj kupaonica:
4

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Terasa

Spremište

Dodatne prostorije

PVC stolarija

Grijanje:

Centralno grijanje

Klima

Kamin