Prodajna cijena: 790 000 €

Opis nekretnine

U malom i mirnom selu, koje je okruženo zelenilom, nudimo vam novoizgrađenu i modernu vilu na udaljenosti od 14 km od centra grada Poreča. Vila se nalazi na osami, okružena je šumom, te ima orijentaciju jug-jugozapad. Veličina parcele iznosi 1.700 m2, dok je stambene površine 246 m2. Na samom prilazu kući dominira veliki kameni zid i kameni stupovi, te popločeni parking za 7 automobila.

Prizemlje kuće sastoji se od dvije spavaće sobe, kod kojih svaka ima svoju kupaonicu, WC za goste, spremišta, wellness prostor sa jacuzzijem, saunom, tušem i WC-om. U prizemlju se nalazi i moderno uređena kuhinja i blagovaonica, te veliki dnevni boravak s kaminom i malom vinotekom. Prizemlje kuće nudi izlaz na veliku natkrivenu terasu i sunčalište oko bazena.
Moderne unutarnje stepenice vode nas na kat kuće gdje se nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Iz obje sobe, kao i iz hodnika, izlazi se na veliku terasu koja gleda na bazen i šumu, a pruža se i pogled na more.
Kuća je građena samo od visokokvalitetnih materijala jer se vodilo računa kako o kvaliteti tako i o estetici. Kuća ima ALU stolariju, te ALU žaluzine, dok su podovi kombinacija keramike i drva, a tu je i alarmni sustav sa senzorima. Što se tiče grijanja i hlađenja, tu je podno grijanje, fan coileri i dizalica topline.
Kuća je dizajnerski namještena vrlo kvalitetnim namještajem, svaka soba ima ima TV plazmu i internet. Kuća ima i centralni usisavač, tj. svaka prostorija ima priključak u koji se stavi cijev, te se usisava na centralni, fiksni usisavač.
Vrt ima automatsko navodnavanje, a trenutno je u izradi i ljetna kuhinja s kaminom.
Kuća ima energetski certifikat "A" kategorije i sva njezina dokumentacija je uredna.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
336
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
246,00 m2
Okućnica:
1 700,00 m2
Energetski razred:
A
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
5
Udaljenost od mora:
14 000 m
Udaljenost od centra:
14 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Terasa

Spremište

Alu stolarija

Grijanje:

Podno grijanje

Ostala kruta goriva

Struja

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja

Telefon

DSL/Internet