Prodajna cijena: 475 000 €

Opis nekretnine

Prilika

Nudimo vam ekskluzivnu kuću, na atraktivnoj lokaciji, sa koje se pruža predivan pogled. Kuća se nalazi cca. 13 km od centra grada Poreča.
Stambena površina kuće iznosi 211 m2 i proteže se na dvije etaže; prizemlje i kat.
Prostor kuće nudi 4 spavaće sobe (mogućnost pete), 4 kupaonice i toalet za goste, kuhinju, trpezariju i veliki dnevni boravak sa kaminom i spremište.
U prizemlju je planiran prostor za jednu spavaću sobu sa kupaonicom, kuhinju i trpezariju, te prostrani dnevni boravak sa kaminom od istarskog kamena. Toalet za goste i spremište također se nalaze u prizemlju.
Drvene stepenice sa željeznim rukohvatima vode nas na kat. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom. Dvije od soba imaju i izlaz na terasu sa kojih se pruža očaravajući pogled na prirodu i more.
Cijelom prizemlju omogućen je izlaz na natkrivenu terasu, prostrano dvorište i bazen. Pored bazena zasađena su stabla masline, a uskoro dolazi i ostalo mediteransko bilje. Dvorište nadopunjuje i ljetna kuhinja s roštiljom.
Što se tiče grijanja, provedena je prva faza podnog grijanja, a tu su i klima uređaji. Dodatan bonus ove kuće, je alarmni sustav i sustav videonadzora, a treba spomenuti da je cijela parcela ograđena zidom i drvenom ogradom, što osigurava dodatnu privatnost i mir.
Kuća se prodaje kompletno namještena i posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
331
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
211,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
5
Udaljenost od mora:
13 000 m
Udaljenost od centra:
13 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Terasa

Spremište

Video nadzor

PVC stolarija

Grijanje:

Podno grijanje

Klima

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja

DSL/Internet