Prodajna cijena: 550 000 €

Opis nekretnine

Prilika

Nudimo vam izuzetnu priliku za kupnju ove apartmanske kuće u neposrednoj blizini grada i mora.
Kuća nudi nevjerojatno puno prostora i do sada su njezini apartmani služili za najam u ljetnim mjesecima. O veličini prostora samo govore i brojke... Kuća se proteže na 473 m2 stambene površine na četiri etaže, dakle; podrum, prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Okućnica iznosi 1290 m2 i ima mnogo zelenila i mogućnost izgradnje bazena.

Apartmana ima ukupno šest, od toga su dva veća, jedan u prizemlju i jedan u potkrovlju, koji je još uvijek u izradi. U podrumu se nalazi velika dvorana koja može imati mnogo namjena, a u ostatku prostora je započeta gradnja kupatila, vešeraja i kuhinje.
Apartman u potkrovlju u zadnjim je fazama uređenja, a osim mnogo mogućnosti u uređenju i razmještaju prostorija, nudi i veliku terasu sa predivnim pogledom na cijelo naselje i prirodu. Ostali apartmani su manje kvadrature ali su funkcionalni i lijepo uređeni. Svaki apartman ima kuhinju i trpezariju, po dvije spavaće sobe i kupaonicu, a i naravno terasu.

Kuća je kompletno renovirana 2013. godine. Zbog mnogo prostora, odvojenosti struje i vode za svaki apartman, postoji mnogo mogućnosti što se tiče izmjene planova. Ovisno o željama i potrebama pojedinaca, ova kuća nudi mnogo prostora kojeg kupac može prilagoditi sebi, a mirna lokacija i susjedstvo, te blizina svim sadržajima dodatan su bonus.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
330
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
473,00 m2
Okućnica:
1 290,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
12
Broj spavaćih soba:
8
Broj kupaonica:
8

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Vrt

Ostava (izba)

PVC stolarija

Grijanje:

Podno grijanje

Klima

Solarno

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja