Prodajna cijena: 699 000 €

Opis nekretnine

Preporučeno

Nedaleko od centra grada Poreča na mirnoj lokaciji nalazi se ova predivna kuća sa nestvarnim pogledom na vinograde i brežuljkastu Istru. Ova kuća obasana je kamenom i okružena zelenilom svoga vrta, gdje se nalazi i bazen. Kuća se proteže na 256m2 stambene površine i na tri etaže i nudi vam prostran podrum,prizemlje i još jedan kat sa spavaćim sobama.
U prizemlju se nalazi veliki i svijetao dnevni boravak kojem dodatan šarm daje kameni kamin. Kuhinja u bijeloj boji sa kombinacijom svijetlog drva i velika trpezarija, čine prizemlje još atraktivnijim. Diskretno udaljena, nalazi se i jedna spavača soba i kupatilo, a tu je i ostava i vešeraj. Cijelo prizemlje nudi izlaz na natkrivenu terasu i bazen.

Drvene,zavojite stepenice vode nas na gornji kat, gdje se nalaze još tri prostrane sobe od kojih jedna, "master" ima svoju kupaonicu, elegantno uređenu. Na gornjem katu postoji i mala terasa sa koje se pruža bajkoviti pogled na nestvarni pejezaž.

O vrtu bi se moglo puno reći, ali teško je opisat to zelenilo,pogled na hektare vinograda i brežuljkastu Istru.Teško je dočarati taj mir i osjećaj koji pruža ova lokacija zajedno sa ovom predivnom kućom, a tu je naravno i bazen koji nadopunjuje opću sliku. Kuća se prodaje namještena i sva je dokumentacija uredna.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
319
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
256,00 m2
Energetski razred:
A
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
4
Udaljenost od mora:
20 000 m
Udaljenost od centra:
20 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Terasa

Podrum

Ostava (izba)

PVC stolarija

Grijanje:

Klima

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja