Građevinsko zemljište u neposrednoj blizini Svetog Lovreča

LokacijaSveti Lovreč

Prodajna cijena125 000 € (941 813 kn)

Kvadratura1 000,00 m2

Šifra objektaD-098

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Udaljenost od mora13 000 m
  • Udaljenost od centra3 000 m

Građevinsko zemljište za prodaju, Sveti Lovreč, 125 000 €

Na zapadnom dijelu Istarskog poluotoka nalazi se Sveti Lovreč. Ovaj skriveni dragulj jedan je od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih utvrđenih gradova u Istri. Naselje je dobilo ime po crkvici svetog Lovre koja datira u VIII. stoljeće, dok je romanički zvonik uz nju prigrađen u XI. stoljeću, a nalazi se na mjesnome groblju nedaleko naselja.

Kružni oblik naselja potječe još iz prapovijesti kad je na istoj uzvisini bila gradina. Već je u doba Bizanta Lovreč utvrđen bedemima i kulama koje su kasnije u više navrata temeljito obnavljane, a najveći dio danas vidljivih fortifikacija potječe iz doba Venecije kada je u Svetom Lovreču bilo sjedište vojne uprave čitavog mletačkog dijela Istre.

Okolica Svetog Lovreča okružena je brojnim manjim selima u kojima su nikle mnogobrojne predivne vile. Važno je napomenuti da Sveti Lovreč postaje tražena turistička destinacija te izuzetno tražena destinacija za gradnju. U jednom od manjih okolnih mjesta nalazi se I ova građevinska parcela na rubu naselja. Parcela je pravilnog oblika I na vrlo atraktivnoj lokaciji.
Zemljište nije parcelizirano iz razloga što vlasnici prodaju do 2.000 m2. Ovisno o želji kupca kolika kvadratura mu je potrebna, zemljište će se u traženoj kvadraturi parcelizirati. Minimalno je moguće kupiti 1.000 m2. Pristupni put je pored parcele, struja I voda su do parcele.

Ukoliko želite graditi kuću ili vilu na mirnoj lokaciji a ujedno da niste daleko od Rovinja i Poreča, ova bi parcela mogla biti vaš izbor. Obzirom da je parcela na rubu građevinske zone do parcele nije moguće više graditi što Vam osigurava mir I privatnost.

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

U blizini

  • Trgovina
  • Dječji vrtić
  • Škola

Dokumentacija

  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Danijela Kocijančić

danijela@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".