Građevinko zemljište na odličnoj lokaciji u Taru

LokacijaTar

Prodajna cijena596 000 € (4 490 562 kn)

Kvadratura3 177,00 m2

Šifra objektaD-097

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Udaljenost od mora2 000 m
  • Udaljenost od centra1 000 m

Građevinsko zemljište za prodaju, Tar, 596 000 €

Originalno dva naselja, Tar-Torre i Vabriga-Abrega danas su jedno mjesto koje dijeli glavna prometnica koja povezuje Poreč i Novigrad-Cittanova. Ovo je mjesto istodobno dom ribara i ratara, maslinara. Mjesto starih običaja i tradicije.
Stare jezgre Tara i Vabrige prepoznatljive su po kamenim kućicama s uređenim dvorištima koja skrivaju povijesne priče i poneku šternu, a njihove konobe mame svojim ognjištima.
Gospodarstvo Tara-Vabrige vezano je uglavnom uz turizam, kako uz iznajmljivanje privatnog smještaja, tako uz turističko naselje Lanterna udaljeno 3 km. Ribarstvo i ugostiteljstvo su također veoma zastupljene djelatnosti.

Obzirom da postoji sve veći interes za gradnju kuća i stanova u Taru u ponudi imamo ovo  građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji. Zemljište je veličine 3.177 m2, pravilnog je obika i samo 2 km udaljeno od mora.
Pristupni put je ucrtan. Voda i stuja nalaze se u blizini parcele.
Na zemljištu postoji više mogućnosti gradnje. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

U blizini

  • Centar naselja
  • Trgovina
  • Dječji vrtić
  • Škola

Dokumentacija

  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Danijela Kocijančić

danijela@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".