Zasađen vinograd i poljoprivredno zemljište u Bujama

LokacijaBuje

Prodajna cijena80 250 € (604 644 kn)

Kvadratura8 025,00 m2

Šifra objektaD-087

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaPoljoprivredno

Poljoprivredno za prodaju, Buje, 80 250 €

Suvremena priča o Istri i vinu u mnogočemu je započela upravo na sjeverozapadu istarskog poluotoka. Ovdje su se pred 20-ak godina rodile neke od ideja koje su pomogle istarskom vinarstvu u eri velikog procvata koji je krenuo početkom 1990-ih kada su u starinsku proizvodnju uvedene nove tehnologije. Jedan od gradova poznat po vinima I vinarijama je I Buje.

U podnožju Buja prostire se I ovaj vinograd sa poljoprivrednim zemljištem na 8850 m2. Zasađen vinograd veličine je 6317 m2 (sorta malvazija) I pravilnog je oblika.

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Dokumentacija

  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Danijela Kocijančić

danijela@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".