Jedinstvena prilika! Prodaje se građevinsko zemljište sa kućom i poljoprivrednim zemljištem u okolici Sovinjaka

LokacijaBuzet, Sovinjak

Prodajna cijena110 000 € (828 795 kn)

Kvadratura57 356,00 m2

Šifra objektaD-073

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Udaljenost od mora40 000 m
  • Udaljenost od centra2 000 m

Građevinsko zemljište za prodaju, Buzet, 110 000 €

Danas manje naseljeni dio Istre, Buzeština, postaje sve atraktivnija lokacija. O bogatom životu ovog sjevernog dijela središnje Istre svjedoče arhitektura i kulturni spomenici koji se nalaze na ovom području. Unutrašnjost Istre je također poznata po agroturizmima I odličnoj gastronomskoj ponudi. Jedno od predivnih istarskih mjesta je i Sovinjak, naselje smješteno na brežuljku iznad toka rijeke Mirne. Sovinjak je udaljen osam kilometara od Buzeta i okruženo brojnim zaselcima i naseljima.
U jednom od tih naselja nalazi se i ovo zemljište sa ogromnim potencijalom.
U okolici Sovinjaka prodaje se građevinsko zemljište cca 2.000 m2 sa ucrtanom kućom od 317 m2, i poljoprivredno zemljište sveukupne površine 57.356 m2. Važno je naglasiti da uz poljoprivredno zemljište prolazi rijeka što je povoljna okolnost za navodnjavanje zemljišta ukoliko se netko želi baviti poljoprivredom.

Napomena:
Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.Agencijska provizija utvrđena je ugovorom o posredovanju, i naplativa je nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Dokumentacija

  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Danijela Kocijančić

danijela@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".