Poljoprivredno zemljište na vrlo atraktivnoj lokaciji u blizini Rovinja

LokacijaRovinj

Prodajna cijena282 000 € (2 124 729 kn)

Kvadratura9 045,00 m2

Šifra objektaD-043

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaPoljoprivredno
  • Udaljenost od mora2 000 m
  • Udaljenost od centra2 000 m

Poljoprivredno za prodaju, Rovinj, 282 000 €

Prodaje se poljoprivredno zemljište na jednoj vrlo atraktivnih lokacija u Istri. Zemljište se nalazi u blizini posebnog ornitološkog rezervata Palud – Palu' kod Rovinja. Područje u blizini Paluda također je specifično zbog predivnih plaža i netaknute prirode. Udaljenost od prve plaže je 2000 m. Zemljište se sastoji od dvanaest zasebnih parcela koje su jedna do druge. Moguće je kupiti svaku parcelu zasebno. Parcele su različitih veličina od 659 do 874 m2. Parcele su pravilno oblika i pogodne za uzgoj maslina, vinove loze i ostalih kultura koje uspijevaju na tom području.

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Dokumentacija

  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenta

Danijela Kocijančić

danijela@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".