Prodajna cijena: 405 000 €

Opis nekretnine

Tražite li kuću u kojoj ćete uživati u miru i privatnosti? Ova kuća je PRILIKA za Vas.
Kamena kuća smještena u neposrednoj blizini Sv.Lovreča diskretno izdvojena od susjednih kuća smještena na kraju sela, okružena zelenilom sa svih strana, ograđena visokim kamenim zidom,popločane staze kroz prekrasan vrt prepun lavande, stabala masline i mediteranskog bilja vode sve do ulaza u kuću.
U uređenom vrtu sa automatskim navodnjavanjem, nalazi se bazen od 24m2 sa sunčalištem i vanjskim tušem a prostor vanjske kuhinje od cca. 20m2 nudi ugodan prostor za druženje s prijateljima uz bazen smješten je neposredno uz vanjsku nadkrivenu terasu.
Kuća je izgrađena na dvije etaže: prizemlje i 1.kat
U prizemlju dominira otvoreni prostor u kojem se nalazi prekrasno uređen dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, stropovi dnevnog boravka ukrašeni drvenim gredama daju posebno elegantan štih ovom prostoru.
Nadkrivena terasa ispred dnevnog boravka omogućuje vanjsku komunikaciju vanjskog i unutarnjeg dijela ove elegantne kuće.
U dnu hodnika smještena je jedna spavaća soba, kupaonica sa tušem i ostava.
Unutarnje stubište vodi na kat u kojem je smješten spavaći dio kuće: dvije lijepo uređene spavaće sobe, velika kupaonica sa kadom i terasa.
Unutarnji prostor je kompletno opremljen najnovijom tehnologijom: klima uređaji ( inverter Fujitsu), alarmna centrala, video nadzor i dojavni sustav. Pored ugrađene tehničke opreme, pitanje grijanja cijelokupnog prostora kuće riješeno je ugradnjom podzemnog spremnika plina za centralno grijanje i toplu vodu,a instaliran je i pričuvni električni bojler te grijalice.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
269
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Sveti Lovreč (52448)
Kvadratura:
160,00 m2
Okućnica:
840,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
3
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
2
Godina izgradnje:
2008
Udaljenost od mora:
5 000 m
Udaljenost od centra:
10 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Ostava (izba)

Spremište

Video nadzor

Grijanje:

Centralno grijanje

Plin

Klima

Kamin

Instalacije:

Telefon

DSL/Internet