Zemljište sa projektnom dokumetacijom

LokacijaTinjan, Kringa

Prodajna cijena350 000 € (2 637 075 kn)

Kvadratura10 000,00 m2

Šifra objektaS-0544

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaPoljoprivredno

Poljoprivredno za prodaju, Tinjan, 350 000 €

Stancije su nekada bile kuće u kojima su se odmarali težaci nakon napornog rada u polju, a danas su to rustikalne kuće za odmor s izvrsnom autohtonom gastronomskom ponudom
Živimo u vremenu kada je sve nekako užurbano, nervozno i stresno. Vremena za ugodno blagovanje sve je manje, a i mnogi se hrane u restoranima brze hrane.
Na prodaju parcela od 10000m2 poljoprivrednog zemljišta, sa projektonom dokumetacijom za stanciju sa 2 glavna i 3 pomoćna objekta.
Zamisao investitora je da se napravi jedan ekskluzivni projekat koji uključuje dvije ville sa pomoćnim objektima kao što je sauna, roštilj i pomoćni objekt za personal.
Parcela se nalazi na osami oko koje vlada potpuni mir.
Idealna investicija za investitore koji bi od ove parcele napravili prekrasnu turističku bajku.
Izgrađenost parcele je 480 m2 i za takav projekt je izrađena projektna dokumentacija i plaćene komunalije.

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Moguća namjena

  • Za turizam

Dokumentacija

  • Uporabna dozvola
  • Potvrda glavnog projekta
  • Projekt za stambeni objekt
  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenciju

Europartner

office@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".