Prodajna cijena: 490 000 €

Opis nekretnine

Parcela na kojoj se nalazi kuća i apartmani površine cca 2.000,00 m2.
Kuća ima tri etaže:
Ukopani podrum koji se sastoji od garaže, prostorije za vježbanje i vinoteke
uređene u rustikalnom stilu, površina podrumskog dijela 52,54 m2.
Prizemlje se sastoji od poslovnog i stambenog dijela. U poslovnom dijelu nalazi se projektni biro sa svojom kupaonicom, posebnim ulazom, te izlazom na bazen. Ugrađene su instalacije za kuhinju, tako da se prostor može vrlo jednostavno preurediti u apartman studio. Poslovni prostor je površine 34,14 m2.
U stambenom dijelu nalaze se dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinja sa ostavom, radni prostor sa perilicom rublja, wc sa umivaonikom, rustikalno uređena konoba sa otvorenim istarskim ognjištem, koja ima i poseban vanjski pristup i pristup iz kuće. Konoba je djelomično ukopana. Iz blagovaonice se pristupa natkrivenoj terasi. Neposredno uz objekt nalazi se i izdvojena kamena loggia - terasa, pogodna za veće društvo. Stambeno prizemlje površine 137,24 m2.
Na katu su smještene tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju i garderobe, a jedna spavaća soba ima svoju kupaonicu. Velika kupaonica ima "Jacuzzi" hidromasažnu ležeću kadu. Jedna spavaća soba ima i svoju natkrivenu terasu, a druga polu natkrivena terasa pristupna je iz hodnika. Kat je površine 81,61 m2. Ukupna neto površina obiteljske kuće iznosi 305,00 m2. Kuća je kompletno pokrivena centralnim grijanjem na plin. Pored kuće nalaze se i dva izdvojena prizemna apartmana, površine po 42,00 m2, tako da ukupno netto prostor iznosi 389,00 m2. Između kuće i apartmana smješten je ukopani otvoreni bazen površine 32,00 m2, sa djelomičnim solarnim zagrijavanjem. Okoliš je kompletno uređen i ugrađeno je automatsko navodnjavanje. Parcela je kompletno ograđena, sa ugrađenom automatskom kliznom kapijom. U dvorištu je i natkriveni parking za dva automobila.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
227
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
305,00 m2
Okućnica:
2 000,00 m2
Energetski razred:
B
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
4
Godina izgradnje:
1996
Udaljenost od mora:
1 500 m
Udaljenost od centra:
2 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Podrum

PVC stolarija

Grijanje:

Centralno grijanje

Klima

Instalacije:

Voda

Septička

Struja

Telefon

DSL/Internet