Poljoprivredno zemljište

LokacijaBrtonigla

Prodajna cijenaCijena na upit (Cijena na upit)

Kvadratura12 000,00 m2

Šifra objekta0357

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaPoljoprivredno

Poljoprivredno za prodaju, Brtonigla, Cijena na upit

Na predivnoj lokaciji u Istri ,okruženoj borovom šumom i prelijepom prirodom ,nalaze se maslenici na više lokacija.Analiza tla je pokazala da je zemljište idealno za sadnju maslina što dokazuje i dosadašnji veliki urod i kvalitetno maslinovo ulje.
Maslenici koji odmah daju plod imaju starosnu dob od 20 godina, prostiru na površini od 8000m2 i 10000m2. Nove mlade maslenike imaju starosnu dob od 4 godina ,prostiru na površinu od 12000m2 (450 stabala) i 8000m2 ( 250 stabala).

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Kontaktiraj agenciju

Europartner

office@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".