Inovativni građevinski projekat na zemljištu površine 23.642m2 sa Integralnim hotelom 5* i 7 modernih vila 5*, Kaštel-Buje

LokacijaBuje, Kaštel

Prodajna cijena850 000 € (6 404 325 kn)

Kvadratura23 642,00 m2

Šifra objekta0238

Osnovne informacije

  • Vrsta zemljištaGrađevinsko zemljište
  • Električni priključakDo 50 m
  • Priključak vodeDo 50m
  • Telefonski priključakDo 50m
  • KanalizacijaGradska kanalizacija

Građevinsko zemljište za prodaju, Buje, 850 000 €

Integralni hotel novi hit u turizmu, nova dimenzija turističke ponude.
Integralni hotel čine tri ili više villa, kuća za odmor ili apartmana na razičitim lokacijama ali u istom mjestu kojima se upravlja s jedne lokacije tj. Recepcije.
Kao zakonska platforma integralni hotel uvjetuje uzdizanje od prosjeka i pružanje usluge na visokom nivou.
Recepcija u integralnom hotelu omogućuje gostu da plati smještaj, prijavi boravište te mu pruža sve potrebne informacije o boravku i destinaciji.
Predstavljamo Vam, Građevinski projekt sa Integralnim hotelom 5* koji se nalazi se u Istri u blizini grada Buja u mjestu Kaštel koje je 12 km udaljeno od Umaga i Portoroža i 38km od Trsta.
Projekat se prostire na zemljištu površine 23.642m2, od kojih je 12.000me građevinske namjene dok je ostatak zemljišta sportsko rekreativne namjene.
Hotel se sastoji od centralne zgrade sa recepcijom i restoranom te sedam identičnih luksuzno opremljenih vila 5* sa grijanim bazenima i jacuzzi kadama.
Hotel je ograđen i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja.
Svaka vila ima svoju ograđenu okućnicu na parceli površine cca 1400m2 orijentirane na način da svaki korisnik pojedine vile uživa u potpunoj privatnosti.
Takav koncept je vrlo zahjevan obzirom na denivelaciju terena, vizure iz vila i željenu maksimalnu izloženost suncu i bazenima.
Između samih vila i centralne zgrade smještene na glavnoj prometnici nalazi se zelena“ tampon“ zona gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko-rekreativni sadržaj sa tenis terenom, fitness na otvorenom i multifunkcionalni teren 40x20m2 namjenjen korisnicima vila.
Glavni pristup u kompleks integralnog hotela nalazi se uz centralnu zgradu i internom komunikacijom vodi korisnike kroz tampon zonu sa vilama.
Glavna zgrada integralnog hotela smještena je na jugu uz glavnu prometnicu naselja.
Zgrada služi prvenstveno kao prijamni centar i ugostiteljski prostor kompleksa s kapacitetom dovoljnim za sve posjetitelje.
U samoj zgradi je sadržano četiri smještajne jedinice identične onima u stilu vila i prenosi isti vizualni identitet.
Zgradom dominira veliki natkriveni trijem postavljen okomito na volumen prizemlja koji formira glavni ulaz kako same zgrade tako i cijelog kompleksa integralnog hotela.
Katovi vila za odmor, kao i kat glavne kuće-hotela zamišljeni su kao spavaći traktovi, potpuno odjeljeni od od dnevnog dijela kako bi korisnicima pružali što veći mir prilikom odmora.
Svaka soba posjeduje svoju kupaonicu i predprostor sa ugradbenim ormarom.
Jedina razlika je vidljiva kod vanjskih prostora, dok sobe glavne zgrade imaju izlaz na lođe, u vilama su to staklene stijene bez balkona.
Ravni krovovi prizemlja vila i glavne zgrade presvučeni su umjetnom travom kako bi se upotpunio dojam izolacije u prirodi.
Karakteristične vile kompleksa integralnog hotela oblikovane su kao katnice nepravilnog „L“ oblika koja je po svom presjeku podjeljena u dvije funkcionalne cjeline.
U prizemlju se nalazi dnevni dio s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagavaonicom,, kuhinjom, wc-ima, saunom i vanjskom nišom za roštilj dok su na katu smještene četiri spavaće jedinice svaka sa svojom kupaonicom.
Vile su introvertnog karaktera sa zatvorenim vanjskim fasadama, ograđene zidovima uz koje se sadi gusto zelenilo kako bi korisnici postigli maksimalan stupanj privatnosti.
U samom srcu svake parcele nalazi se vanjska natkrivena terasa s bazenom koji čine vanjski dnevni boravak svake vile.
Svaka vila ima dva djelomično natkrivena parkirna mjesta na ulaznom pročelju.
Prilikom oblikovanja vila cilj je bio postići suvremeno dizajn s primjenom autohtonih materijala te sadnja autohtonog bilja kako bi se zadržao duh mediterana.
Svaka vila raspolaže stambenom površinom od 329m2.
Svaki objekat ima zasebnu građevinsku dozvolu.
Cijena projekta iznosi: 800.000€ + PDV

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne informacije

Razna svojstva

  • Pogled na more

U blizini

  • Igralište
  • Javna plaža
  • Fitness
  • Tenis tereni
  • Restoran

Moguća namjena

  • Stambeno
  • Stambeno-poslovno
  • Za turizam

Dokumentacija

  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list

Kontaktiraj agenciju

Europartner

office@europartner.hr

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".