Prodajna cijena: 175 000 €

Opis nekretnine

Na udaljenosti 7 km od centra grada Poreča ,u centru naselja , nudimo obiteljsku kuću sa prekrasnim pogledom na more.
Kuća je starije gradnje te joj je je potrebno unutarnje uređenje-renoviranje.Izgrađena na dvije etaže prizemlje i prvi kat sa okućnicom od 500m2.
Prizemlje se sastoji od dvije garaže i jedan manji stan te prostrana ostava , od cijelog dijela prizemlja moguće je napraviti dva stana ili apartmana za iznajmljivanje.
Prvi kat : ulazni hodnik , kupaonica, dnevni boravak , kuhinja i dvije spavaće sobe te velika vanjska terasa koja nudi prekrasan pogled na more.
Dvorište je ograđeno sa svih strana , parking unutar dvorišta , te manja kamena kuća koja može biti uređena za konobu ili za neke druge svrhe.

Kaštelir je vrlo atraktivna manja Općina smještena na zapadnom dijelu Istarskog poluotoka, na blagoj uzvisini koja mu pruža prekrasan pogled na more i maslinike , gdje se nalaze brojni poznati proizvođači vina, maslinovog ulja i meda. Okružen vinogradima i maslinicima svojim stanovnicima nudi i kompletnu infrastrukturu (restorane, sportsku dvoranu, lječničku ordinaciju , trgovine i kafiće) te mnogo drugih sadržaja koji svakodnevni život čine ugodnim. . Kaštelir se nalazi između Poreča i Novigrada 10-tak minuta vožnje osobnim automobilom. Poreč i Novigrad su poznati po svojim prekrasnim plažama i bogatom turističkom ponudom.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
0118
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Kaštelir (52464)
Kvadratura:
200,00 m2
Okućnica:
500,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
2
Broj kupaonica:
2
Udaljenost od mora:
7 000 m
Udaljenost od centra:
50 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Vrt

Balkon

Terasa

Spremište

Grijanje:

Centralno grijanje

Struja

Klima

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Dimnjak