Prodajna cijena: 310 000 €

Opis nekretnine

Ovom prilikom vam želimo ponuditi samostojeću kuću koja se smjestila na odličnoj lokaciji u atraktivnom turističkom mjestu Vabriga. Mjesto je udaljeno od mora samo jedan kilometar, a u njemu se nalaze svi sadržaji potrebni za život: trgovine, restorani, pošta, banka, vrtići i sl.
Ova kuća je površine 326,61m2, sastoji se od ukupno tri stambene jedinice, u prizemlju kuće smještena je kotlovnica, garaže i praonica, a u nastavku prizemlja smještena su dva apartmana, svaki sa svojim zasebnim ulazom.
Jedan apartman se sastoji od kupaonice i spavaće sobe, a drugi apartman se sastoji od spavaće sobe, kuhinje i kupaonice-ovaj apartman ima izlaz na veliku terasu. Na prvom katu smješten je veliki stan s kuhinjom, blagavaonicom, dnevnim boravkom i velikom zatvorenom terasom s koje se pruža pogled na more, a u visokom potkrovlju nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica i tavanski prostor.
Kuću okružuje lijepi uređeni vrt sa terasama i parkirnim mjestima (natkriveni i nenatkriveni parking).
Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji i zbog toga se može iznajmljivati u turističke svrhe ili se koristiti kao obiteljska kuća s mogučnošću iznajmljivanja dva apartmana.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
002
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
326,61 m2
Okućnica:
1 200,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
7
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
4
Udaljenost od mora:
2 000 m
Udaljenost od centra:
2 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Vrt

Balkon

Terasa

Podrum

Ostava (izba)

Spremište

Dodatne prostorije

Roštilj

Uređena okućnica

Grijanje:

Centralno grijanje

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja