Prodajna cijena: 2 500 000 €

Opis nekretnine

U gradu Crikvenici se nalazi ova prekrasna vila sa 7 spavaćih koja se nalazi se na jedinstvenoj lokaciji - prvi red uz more. Udaljenost od zračne luke Rijeka je 20 km.
Posjed se proteže na 716 četvornih metara, dok vila ima 470 četvornih metara koji uključuju: podrum, prizemlje, prvi i drugi kat. Ispred kuće nalazi se veliko dvorište i vrt s bazenom i jezera, te garaža.
Prizemlje se sastoji prostranog dnevnog boravka s kaminom, te velike blagovaonice sa stolom rađenim po mjeri za 16 do 18 ljudi. Tu je i kuhinja sa svom potrebnom opremom, uključujući dva hladnjaka.
Dnevni boravak izlazi na vrt s velikom terasom, bazenom i jezerom.
U prizemlju se nalazi i wellness s jacuzzijem, finskom te infracrvenom saunom te tuš kada s turskom kupelji i kromoterapijom.
U prizemlju je i prva spavaća soba za goste s kupaonicom.
Na prvom katu nalaze se dva apartmana. Svaki od njih ima dnevni boravak i blagavaonicu, te spavaće sobe i kupaonice. Jedan apartman u spavaćoj sobi ima 'walk in' ormar, dok drugi ima terasu. Obje dnevne sobe imaju velike terase s prekrasnim pogledom. Također postoji veliki hodnik koji se može koristiti za različite namjene.
Na drugom katu su 4 spavaće sobe od kojih dvije imaju 'walk in' ormar, 2 kupaonice, i 3 terase, od kojih dvije glavne pružaju najbolji pogled na cijelu obalu te otoke. Dvije veće sobe osmišljene su poput apartmana na 1.katu, no trenutno se koriste kao spavaće sobe. Veliki hodnik na ulazu drugog kata sada se koristi kao ured.
U podrumu se nalazi sportska dvorana s osnovnom opremom za vježbanje, praonica s dva velika stroja za pranje rublja i sušilicu. Tu je i još jedan veliki hladnjak američkog tipa, te strojarnica.
Podovi u vili su prekriveni parketom od bambus drveta i mramornim podovima.
Vila ima alarmni sustav povezan sa zaštitarskom tvrtkom.
U garaži od 60 četvornih metara parking je za 2 automobila, dok na posjedu postoje još 4 vanjska parkirna mjesta.
U dvorištu se nalazi otvoreni bazen velik 24 kvadratna - dimenzija: 8x3 metra. U bazenu je integrirana hidromasaža, pumpa za protustrujno plivanje i gejzir.
Tu je i jezero s japanskim šaranima.
Vrt sadrži razne biljke i drvo masline. Travnjak ima automatski sustav navodnjavanja. Tu je i zeleni vrt za povrće također s automatskim navodnjavanjem.
U dvorištu je i vanjska kuhinja izrađena od inoxa koja uz svu kuhinjsku opremu i aparate sadrži i: električni roštilj s dva ražnja, krušnu peć, električni roštilj, te vanjsku perilicu rublja.
Villa je izvana djelomično pokrivena kamenom.
Kuća je iznutra i izvana opremljena vrhunskim materijalima, te se prilikom gradnje pazilo na svaki detalj.
Vila je pokrivena video nadzorom sa 13 kamera, alarmnim sustavom za poplavu te protupožarnim alarmom.Tu je i grijanje tople vode: Solarni kolektori - kapacitet - 750 litara - alternativno: grijanje vode na struju ili kotao na tekuće gorivo
Protuprovalne rolete s motorima, dizanje odjednom i pojedinačno
Cijena vile uključuje dva veza za brodove smještena u marini, koja je 800 metara udaljena od vile. Također brod: Adax 29, s dva motora svaki snage od 250 konjskih snaga.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
955
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Crikvenica (51260)
Kvadratura:
470,00 m2
Okućnica:
716,00 m2
Energetski razred:
A+
Broj soba:
10
Broj spavaćih soba:
7
Broj kupaonica:
2
Udaljenost od mora:
10 m

Dodatne informacije o nekretnini

Grijanje:

Centralno grijanje

Podno grijanje

Klima

Solarno

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet