Prodajna cijena: 475 000 €

Opis nekretnine

Prilika

Nudimo vam ekskluzivnu kuću, na atraktivnoj lokaciji, sa koje se pruža predivan pogled. Kuća se nalazi cca. 13 km od centra grada Poreča.

Stambena površina kuće, iznosi 211 m2, i proteže se na dvije etaže, prizemlje i kat. Prostor kuće nudi- 4 spavače sobe + mogućnost pete, 4 kupatila i toalet za goste, kuhinju, trpezariju i veliki dnevni boravak sa kaminom i spremište.

U prizemlju je planiran prostor za jednu spavaču sobu sa kupaonicom, kuhinju i trpezariju te prostrani dnevni boravak sa kaminom od istarskog kamena. Toalet za goste i spremište također se nalaze u prizemlju.
Drvene stepenice za željeznim rukohvatima, vode nas na kat.

Na katu se nalaze tri spavače sobe, svaka sa svojim kupatilom. Dvije od soba imaju i izlaz na terasu sa kojih se pruža očaravajući pogled na prirodu i more.
Cijelom prizemlju omogučen je izlaz na natkrivenu terasu, prostrano dvorište i bazen. Pored bazena zasađena su stabla masline, a uskoro dolazi i ostalo mediteransko bilje. Dvorište nadopunjuje i ljetna kuhinja s roštiljom.

Što se tiče grijanja, provedena je prva faza podnog grijanja a tu su i klima uređaji. Dodatan bonus ove kuće, je alarmni sustav i sustav videonadzora, a treba i spomenuti da je cijela parcela ograđena zidom i drvenom ogradom što osigurava dodatnu privatnost i mir.
Kuća se prodaje ne namještena i sva je njezina dokumentacija uredna.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
331
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
211,00 m2
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
5
Udaljenost od mora:
13 000 m
Udaljenost od centra:
13 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Pogled na more

Bazen

Vrt

Terasa

Spremište

Video nadzor

PVC stolarija

Grijanje:

Podno grijanje

Klima

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja

DSL/Internet