Prodajna cijena: 470 000 €

Opis nekretnine

Preporučeno

Na mirnoj lokaciji u samom srcu Istre, na udaljenosti od svega par kilometra od mora i centra grada, smjestila se ova raskošna vila. Ova kamena Vila sa bazenom okružena je lijepo uređenim kućama i predivnim krajolikom.
Posebna pozornost usmjerena je na unutarnje, a tako i vanjsko uređenje. Vanjska strana kuća je obavijena ručno obrađenim Istarskim kamenom. Veliki, uređeni vrt dići se zasađenim maslinama,mediteranskim biljem, bazenom i sunčalištem. Na diskretnoj udaljenosti od kuće, nalazi se zatvoreni parking, a cijela je parcela ograđena zidom od ručno klesanog Istarskog kamena .
U prizemlju se nalazi svijetao i velik dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom.
Komunikacija unutarnjeg i vanjskog dijela kuće na natkrivenu prostranu terasu i bazen omogućena je iz svakog dijela prizemlja, kroz velika balkonska vrata izrađena po mjeri koje upotpunjuju plave škure.
Unutarnje stepenice od istarskog kamena sa rukohvatima od kovanog željeza vode na gornju etažu kuće gdje se nalaze tri spavaće sobe.Jedna spavača soba ima i vlastito kupatilo.

Gornja etaža kuće ima i veliku terasu ,a osim unutarnjih stepenica, povezana je sa prizemljem i vanjskim stepeništem, čime je osigurana i dodatna privatnost.
Grijanje je podno i na klima uređaje.
Ova Villa nudi mnogo. Od prostranog vrta, divnog bazena, mnogih funkcjonalnih, unutrašnjih prostorija, divnog susjedstva i krajolika. Na unutarnjem uređenju se još uvijek radi.

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
316
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
189,00 m2
Okućnica:
1 000,00 m2
Broj soba:
4
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
3
Udaljenost od mora:
180 000 m
Udaljenost od centra:
17 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Terasa

PVC stolarija

Grijanje:

Podno grijanje

Klima

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Septička

Struja