Prodajna cijena: 548 000 €

Opis nekretnine

U užoj okolici grada Poreča, cca. 2 km od mora, na vrhu jednog lijepog istarskog sela smještena je ova prekrasna dizajnerska vila, površine 165 m2.

Vila je izgrađena 2015. godine. U izgradnji korišteni su prvoklasni materijali, te vodilo računa o svakom pojedinom detalju, kako bi vila postala atraktivan i udoban ambijent za vlasnika. Svakako možemo istaknuti da je vlasnik u suradnji sa izabranim arhitektima i dizajnerom postigao to da ideju pretoči u stvarnost, te svaki pojedini dio vile postao je prostor koji oduzima dah i čini ju JEDINSTVENOM!

Vila se prostire na dvije etaže. U prizemlju smješten je prostrani dnevni boravak sa kaminom, blagovaonom i kuhinjom sa pogledom na bazen, toalet sa praonom, sauna sa kupaonicom, dodatni toalet i spremište. Dok su na prvom katu smještene četiri spavaće sobe – od kojih tri spavaće sobe imaju privatnu kupaonicu. Posebno mjesto zauzima krovna terasa s jacuzzijem, koja nudi prekrasan OTVORENI POGLED NA MORE i starogradsku jezgru grada Poreča. Osim atraktivnog pogleda, krovna terasa nudi APSOLUTNU PRIVATNOST u odnosu na susjede, te je idalan prostor za sunčanje i opuštanje.

Raspored prostorija i oprema vile odgovaraju suvremenim potrebama življenja. Oprema je visokokvalitetna i moderna, a prostorije obiluju dnevnom svjetlosti. Vila je kompletno klimatizirana, ugrađena je dizalica topline, u kombinaciji s podnim grijanjem i radijatorima, te solarni paneli.

Ima ukupno 20m2 natkrivene terase, te sva vanjska stolarija ima ugrađenu zaštitu protiv komaraca.

Vila ima lijepu prostranu parkovno uređenu okućnicu (400 m2) gdje je smještena vanjska ljetna kuhinja. Pokraj smješten je vanjski bazen (sa UV pročišćavanjem vode) i natkrivena terasa. U sklopu okućnice nalaze se dva parkirna mjesta. Pokraj glavne kuće nalazi se i manja kamena kuća, za koju je izdana važeća građevinska dozvola, a koja se može urediti kao studio apartman, soba za fitness, igraonica i sl.

Vila je opremljena kvalitetnim dizajnerskim namještajem i aparatima (pećnica, mikrovalna, frižider, vinska vitrina, perilica za pranje suđa), te se kao takva prodaje.
Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!
Pozivamo Vas na razgled ove vile, jer vjerujemo da će ispuniti Vaša očekivanja!
Cijena: 548.000 € / 4.810.000,00 kn

Osnovne informacije o nekretnini

Šifra objekta:
082
Kategorija:
Kuća
Lokacija:
Poreč (52440)
Kvadratura:
165,00 m2
Okućnica:
400,00 m2
Broj soba:
5
Broj spavaćih soba:
4
Broj kupaonica:
5
Godina izgradnje:
2015
Udaljenost od mora:
2 000 m
Udaljenost od centra:
2 000 m

Dodatne informacije o nekretnini

Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Ljetna kuhinja

Spremište

Internet

Satelitska TV

Sauna

Roštilj

Kamin

Uređena okućnica

Grijanje:

Centralno grijanje

Podno grijanje

Struja

Klima

Solarno

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak